Grönsakshallen

För ett par månader sedan så hörde en gammal vän av sig till mig och berättade att företaget han jobbade på var intresserade av att få en vägg målad på företaget. Nyfiken som man såklart blev så kontaktade jag dem vidare och var snart framme för ett möte och diskussion kring vad det ville ha. Till min glad förvåning så visade sig det vara en rejäl vägg både på höjden och bredden så därför blev man extra taggad.

Efter kort diskussion kring vad de önskade så var det helt enkelt dags att ta fram koncept och skiss för att se om det var något som skulle falla dem i smaken. Turligt nog så gillade de konceptet från början så efter lite bollande så var det dags att faktiskt sätta igång. Nyhet för denna gång var att jag valde att beställa färgen till uppdraget genom Made in Ringön och är supertacksam för deras hjälp med både fakturering men även att de hjälpte till att köra ut färgen… Klippor!

Sen höll väl alla färgmärken inte riktigt måttet jag var van vid men då jag målade i ett kyl-lager så påverkade det nog resultatet med.

I vilket fall som helst så tog jobbet ca 4 dagar och gick oerhört smidigt med sax-lift för att komma åt överallt. Gratis kaffe och en musiklista på plats som konstant spelade 90tals dängor gjorde arbetet väldigt givande. Superkul uppdrag på många vis och hoppas på att få loss mer väggar på företaget då deras lager var stort och hade mer spännande platser att dekorera.