Pärlplattor

Ett inslag jag kan uppskatta är pixelart och att med små medel sätta färg i sin omgivning. Så jag tycker att folk som gör små pärlplattor och liknande är väldigt kul. Extra roligt blir det när det sätts upp på platser där de är lite svåra att upptäcka.
Read More

Solsidan Café

Med tanke på min graffitibakgrund blev det att jag använde lite av graffitins stiluttryck i den lya logotypen vilket även mottogs väl utav uppdragsgivaren. Det blev lite input på att få med en kaffekopp också så det blev extra tydligt och efter ett tag blev logotypen klar.
Read More

Grönsakshallen

För ett par månader sedan så hörde en gammal vän av sig till mig och berättade att företaget han jobbade på var intresserade av att få en vägg målad på företaget. Nyfiken som man såklart blev så kontaktade jag dem vidare och var snart framme för ett möte och diskussion kring vad det ville ha.
Read More