OM MIG

Cabelone - Graffiti

Jag går under namnet Cabel & är verksam som graffitiartist & grafisk formgivare i Göteborg.

BAKGRUND

Min drivkraft har alltid varit att vilja ta min plats i det offentliga rummet och kunna påverka omgivningen till något som kan tilltala och inspirera både mig och andra. Graffitin som uttrycksform passade mig väldigt bra med sin slagkraftighet och grafiska budskap. Jag vill kunna dela med mig av mitt sätt att tänka och inspirera människor till att kunna påverka sin miljö på ett kreativt sätt. Detta kan uttrycka sig på många sätt där den viktigaste pusselbiten för mig är att våga försöka förändra det som varit, till att bli någonting nytt, annorlunda och förhoppningsvis bättre.

STIL & UTTRYCK

Min konst har oftast ett avskalat uttryck, där stil och formspråk hamnar i centrum samtidigt som grunden ligger i traditionell graffiti. Jag strävar efter att på ett så enkelt sätt som möjligt förmedla känslor och budskap utan att använda onödiga element. ”Less is more” är ett koncept som tilltalar mig.

KUNSKAP

Min styrka är att ta fram koncept, idéer och att förmedla ett sammanhang som tilltalar betraktaren. Jag använder flera uttrycksformer och tekniker i kombination för att nå det resultat jag vill ha.

Lite av mina tidigare uppdrag hittar ni här.


KONTAKTA MIG

Är du intresserad av att jobba tillsammans eller behöver kanske rådgivning som privat kund eller företag?
Kontakta mig via: cabelonegbg@gmail.com eller kontaktformuläret så tar vi fram ett koncept som passar just din vision.


    SOCIALA MEDIER

    Man kan även kontakta och nå mig via följande sociala medier: