Cabelone - Ö-festen Ringön Digital Illustration

Logotype till Ö-Festen på Ringön 2024

Varje år så går företagen på Ringön och bjuder in besökarna på fest. Det innebär alltid mycket kul att både besöka och titta på. Senare på kvällen brukar det även bli en del fester fram till på småtimmarna och perfekt tillfälle att träffa nya härliga människor.

I år hade jag den fina äran att få vara med och ta fram årets ”Header/logotyp”. Då Ringön är ett industriområde så ville jag få med den känslan genom text i sprucken betong. Samtidigt finns det fina inslag av både natur och ”gerillaodlingar” så lita inslag av fauna fick det även bli.

Vill man veta mer om eventet kan man kika på deras FACEBOOK EVENT

Hoppas vi ses där!

Ö-Festen Logo Illustratör Cabelone Graffiti Mural Streetart

Cabelone

Cabel är en Göteborgsbaserad konstnär och artist med specialområde inom Graffiti och Muralmåleri.