Cabelone - Mural Graffiti JMC

Mural för JMC Custom AB pt.3

Då var jag åter igen hos grabbarna på JMC. Denna gången var det dags för en mural på en port de vill ha dekorerad med lite speciella önskemål. Innanför porten ligger ett rum där de fixar med all hydralik osv. till sina lastbilar, därför önskades det om att att motivet skulle ha koppling (…badum tss) till just det.

Jag valde att göra väggen lite lekfull med ett mer tecknat koncept än realistisk eftersom ytan var lite speciell och begränsad. Jag ville även bibehålla den lite ruffiga och hårda industrikänslan så det lades in lite element som sprucken betong, lösa sladdar och läckande rör i motivet.

Utmaningen denna gång var mest att måla direkt på Puts vilket bidrog till att färgen sugs in och blir lite matt men kan även ge en rätt skön effekt. Motivet sticker inte ut lika skarpt som när man grundar. Det var ett rätt så kul motiv att måla och kunderna verkade glada över att få lite mer färg på väggarna. Det pratades även om att göra något stort i framtiden i deras lokal så det kommer bli att skissa på det i framtiden och hoppas vi kommer fram till något bra.

Cabelone Graffiti Mural Streetart JMC

Cabelone

Cabel är en Göteborgsbaserad konstnär och artist med specialområde inom Graffiti och Muralmåleri.