Cabelone - Mural Förskola Graffiti

Mural på förskola i Biskopsgården

Då jag jobbat extra som vikarie på en förskola nära min bostad så lade jag märke till att det hade målats en text på framsidan lokalen. Jag erbjöd mig då att uppdatera motivet och piffa till det med lite mer färg samt motiv. Efter ett snabbt beslut så var målningen ett faktum och barnen så förväntansfullt på medan motivet växte fram.

Efteråt fick jag mycket positiv respons, så då godkände även chefen att jag även fick måla om staketet på förskolan i lite glada färger. Ett perfekt jobb att måla massa fina färger så kan man passa på att tömma lagret med slattburkar man har liggandes.

I efterhand har både personal och föräldrar hört av sig och visat uppskattning vilket är otroligt kul. Hoppas man kan måla mer för barn och unga så det får en färgglad tillvaro.

Cabelone - Mural Förskola Graffiti Streetart

Cabelone

Cabel är en Göteborgsbaserad konstnär och artist med specialområde inom Graffiti och Muralmåleri.