Cabelone Graffiti Mural

Intervju med Cabelone av Vagabundler.com

Under förra året hade jag glädjen att bli kontaktad av en person som heter Günter. Han visade sig vara en entusiast inom graffiti och resande och har en hemsida där han dokumenterar sina strapatser och upplevelser. Under förra året var han i Göteborg och fick nys om mig med flera andra inom graffitiscenen i staden. Jag pratade även med Tony B som hade blivit kontaktad och vi tog med Günter och visade honom lite undangömda väggar som han kunde plåta till hemsidan.

Efter att ha fotograferat så satte vi oss och tog varsin kaffe och spelade in var sin intervju med mig och Tony. Intervjuerna finns därför nu att hitta på hemsidan Vagabundler.com för den som vill läsa. Han har även lagt upp intervjuerna som ljudfiler om man hellre vill lyssna på samtalet. Men vill då ge en varningen s finger till knagglig engelska och lite stakande i sökande efter vissa ord. 

Supertack till Günter för intervjun och följ honom på hans strapatser om ni vill via hemsidan och andra sociala medier.

Intervjun hittar ni HÄR

Cabelone

Cabel är en Göteborgsbaserad konstnär och artist med specialområde inom Graffiti och Muralmåleri.