Cabelone - Graffiti Mural Musikhjälpen

En målande medverkan i Musikhjälpen 2022

Ibland bjuder livet på riktiga äventyr, detta var ett sånt tillfälle. För några veckor sedan så ringde min vän Joel upp och berättade att han hade fått erbjudande att medverka för Musikhjälpen. Inte nog med det utan han frågade om jag skulle vara intresserad av att vara med och måla ihop? Självklart tackade jag ja till förfrågan och vi satte senare igång med planeringen.

Konceptet blev slutligen att måla tre stycken målningar på tre dagar baserat på Musikhjälpens tema som denna gången var: En tryggare framtid för barn på flykt. Trots att det såklart blev en tuff utmaning var det fantastiskt roligt att medverka och tusen tack till Joel som gav mig denna chansen! Tack till alla som kom dit och stöttade och peppade under processen med.

Vill man läsa en summering av dagarna vi målade rekommenderar jag att gå in på Gbggraff.se och läsa artikeln om vår medverkan.

LÄNK

Cabelone

Cabel är en Göteborgsbaserad konstnär och artist med specialområde inom Graffiti och Muralmåleri.