Med blicken mot älven

Återigen hade jag turen att få höra av en person som önskade få en port ommålad. Denna gång var det porten till ett soprum på Styrmansgatan i Göteborg. Motivet som önskades skulle ha någon slags knytning till majorna så min första idé var att måla ”Sjömanshustrun” då den är ett strakt landmärke för just majorna. Sedan tänkte jag att det hade vart schysst med en bakgrund bestående av vyn man får ifrån majorna när man tittar ut över älven till andra sidan.

Förslaget godkändes och strax därpå kunde arbetet sätta igång.
Väl på dagen så hade jag turen att upptäcka att porten låg precis bredvid en atljé tillhörande Husritare i Göteborg. För er som inte känner till henne kan jag rekommendera att kika in på hennes instagram och kika på hennes riktigt grymmas alster. LÄNK

Förövrigt så gick måleriet smidigt och det är riktigt kul att måla i stadsmiljö då det titt som tätt kommer förbi personer och pratar och lägger glada kommentarer när de ser vad man gör. Jag vill därför passa på att tacka Bostadsrättsföreningen Styrmannen för förtroendet och hoppas vi höres i framtiden!