Muralmålning för SSAB

För ett tag sedan fick jag äran att bli tillfrågad att göra en entrémural för SSAB. Efter att ha bollat lite ideér och skisser så lyckades vi hitta ett motiv som blev framröstat av de anställda. Arbetet gick väldigt smidigt då jag hade möjlighet att cykla till företaget som ligger ute i industriområdet i Arendal så väggen kunde färdigställas på 2 dagar.

Dessa dagar bestod dock av högsommar och extrem hetta så efter jag var klar såg jag mer eller mindre ut som en kräfta. Någonting man aldrig verkar lära sig är att skydda sin nacke ifrån solen som gassar flera timmar när man står och målar.

Men jag blev väldigt nöjd med resultatet och det verkade de anställda med vara som på kafferasten kom ut och kikade på motivet som växte fram. Man måste medge att det är något charmigt med just industrimiljöer så blev riktigt glad när jag fick en guidad tur genom fabriken.