Graffitins Dag 2022 Göteborg

För andra året i rad så var jag med och arrangerade och deltog som artist på Graffitins Dag i Göteborg. Detta året gick en hel del smidigare då vi hade chansen att planera och förbereda med bättre marginal rent tidsmässigt. En annan nyhet var att vi arrangerade eventet genom Gbggraff.se som nu fungerar som en plattform för graffitimålare i Göteborg.

Trots bra planering möttes vi självklart av problem som mestadels bestod av målare som tyvärr fick ställa in av olika anledningar men även den planerade foodtrucken fick ersättas men en ny då där blev förhinder. Annars fortskred dagen utan vidare anmärkningar. Totalt 34 stycken bokade artister gick loss på väggarna i Bergsjöfamet och det blev en fantastiskt trevlig dag.

Efteråt så samlades en del av oss och tog en öl och reflekterade över dagen och alla verkade glada och nöjda. För egen del så valde jag att måla ihop med min vapendragare Tony-B där vi målade en hel kortsida av garaget ihop. Jag körde en “oldschool”-målning och Tony körde ett motiv av Skeletor ifrån HE-MAN för er som minns det.

Vill man läsa mer om Graffitins dag rekommenderar jag att besöka GBGGRAFF och inlägg om Graffitins Dag finns här. Jag rekommenderar även att kika på den länkade filmen under då den summerar dagen väldigt bra.