Strax efter att Graffitins dag var avklarat fick jag kontakt med en gammal writer i Göteborg vid namnet Ayes. Han undrade ifall vi som arrangerade Graffitins dag även kunde hjälpa honom då de planerade att ha ett blockparty i Gamlestan. Självklart tackade vi ja och arbetet innebar mestadels att boka upp målare som skulle vara med och måla live på dagen.

Efter att målare och färgförsäljningen vara fixat så återstod det dock att fixa väggarna vilket blev lite halvakut då det bara återstod två dagar när det väl började byggas. Men tillslut så lyckades vi även fixa det med lite hjälp utifrån.

Dagen till ära så blev det medverkan i tidningen till en början för att sedan köra en riktigt tight vägg ihop med Tony-B, Gore, Disk. Tack till Gore som ryckte in och hjälpte till när energin började tryta.
En mycket lyckad dag och hoppas på fler liknande event i framtiden.