Häromdagen ringde det ett trevligt samtal ifrån graffitimålaren Gone. Han förklarade att under dagen skulle det hållas ett arrangemang på röda sten som hette Gbg Soundsystem festival. De ville ha tag i en grafftikonstnär som kunde måla live under eventet och självklart ställde jag upp även om det kom väldigt spontant.
Så efter jag slutat mitt vanliga jobb packade jag lite grejer och gav mig iväg till röda sten direkt. väl på plats var det redan mycket folk då det hölls ett skate-event samtidigt. Sprayfärgen var redan inköpt så det blev att kika över kulörerna och improvisera på plats.

Efter en stund fick jag ihop en plan och satte igång med målningen. Även andra vänners som målar dök upp och tillslut blev det som ett mini-jam med graffare och musik vilket var supertrevligt. Strax så sattes musiken igång och stämningen höjdes. Efter att jag var klar med målningen hängde jag runt och tjötade runt lite med andra writers en stund för att sedan bege mig hemåt.

Riktigt kul spontanjobb som förgyllde en annars halvseg arbetshelg. Jag tackar Gone för omtanken och Gillis på SwingKids för förtroendet. Hoppas det blir fler gig i framtiden!