Under arbetet med graffitins dag så förs det ett samarbete med familjebostäder som huserar Bergsjöfamet i Bergsjön. Det var därför en trevlig överraskning när det damp ner ett mail som förklarade att de behövde hjälp med att måla en garageport i Majorna.

Garaget används som förråd för Familjebostäder och nu ville det piffa upp den annars så trista porten. Garaget ligger på Peter Bagges gata så de önskade att ha en “Bagge” för att få anknytning till platsen. Efter att ha bollat lite idéer på motiv så var det sen dags att måla.

Målningen i sig gick bra trots att det blev att improvisera lite av bakgrunden då det var svårt att få plats med allting på så pass liten yta. Men efteråt kändes det ändå som att resultatet blev bra. En annan trevlig överraskning var att ingen mindre än Roffe Ruff uppmärksammade målningen några dagar efter och skrev om den på Twitter! Så väldigt kul att fler var nöjda än bara uppdragsgivaren.

Hoppas det blir fler väggar för familjebostäder då jag misstänker att de har en hel del ytor runt om i Göteborg. Att få ta sig an en stor mural hade inte suttit fel.