Då har det blivit 2022 och ifall jag börjar se tillbaka på förra året så kan jag väl erkänna att det inte var det mest produktiva året jag haft. Dock får man ta med i beräkningen att jag bröt ny mark för mig själv genom att vara delaktig i att arrangera Graffitins dg i Göteborg vilket för mig blev lite av en milstolpe som graffare.

Med det sagt så hoppas jag väl kunna bränna av lite mer väggar detta året och ifall den förbannade pandemin vill ge upp någon gång så kanske man kan börja fila på lite roliga jams och proddväggar på ett enklare sätt.
Utan att avslöja för mycket så surras det lite om att försöka samla Göteborgsgraffitin och utveckla någon slags samverkan och nätverk inför framtiden. Men det är för tidigt för att kunna ge någon konkret förklaring eller att lova någonting.

I vilket fall som helst så startade jag graffåret med att göra ett beställningsjobb hos en kvinna i linné. Båda parter vara nöjda över resultatet och hoppas att det leder till flera beställningsjobb. Är någon sugen på att få en vägg målat så tveka inte att kontakta mig så skall det gå att lösa.

Vidare kan jag berätta att jag brände av en milstolpe till för mig som graffare då jag fick löst en lättare ”prodd” ihop med Graffitilegenden Dudez. Ända sedan jag fick upp ögonen för graffitin så fastnade jag tidigt för hans sätt att måla och har alltid vart lite av en gudfader på Göteborgsscenen. Så det var kul att äntligen får köra något ihop med honom och hoppas det kan bli fler väggar ihop inför framtiden.

Prodden skedde på VulkanoGbg som erbjuder att kunna måla inomhus nu när det är kallt ute och kortare dagsljus. Jag lyckades även få med mig kamera så förhoppningsvis kommer det upp en lite film inom en relativt snar framtid.
Med det sagt så hoppas jag som sagt att detta året skall ge lite mer väggar att köra och det skall bli intressant att återblicka på vart stilutvecklingen tar en.

/ Cabelone

Cabelone

Cabel är en Göteborgsbaserad konstnär och artist med specialområde inom Graffiti och Muralmåleri.