Coronatider..

Man kan väl utan att tveka säga att vi är i intressanta tider tider just nu med rådande situation kring Covid 19 och allt vad det innebär.
Personligen så har det drabbat mig på så vis att jag för tillfället är “arbetsbefriad” vilket kan kännas både skönt och komplicerat på samma gång. Det komplicerade blir ju att försöka komma på alternativa sätta att få ihop pengar så allt går ihop. Det lite mer trevliga är att man får väldigt mycket mer tid över att göra det man egentligen vill, i mitt fall ägna mig åt mitt måleri!

Så häromdagen packade jag väskan och begav mig till “Bergsjöfamet” för att få lite kreativt utlopp.  Som så många gånger innan så gillar jag att experimentera med nya stilar och så även idag.  Denna gång gick det  mot lite vassare och kantigare stil än va jag brukar köra. I efterhand så reflekterade jag över hur “Dansk” stilen blev och jag får erkänna att ja fick mycket mersmak för detta så eventuellt kommer det fler pieces i denna stilen.

Fick även glädjen att springa på Punta som var där och gjorde sina namnsdagsthrowisar, följ gärna hans projekt på intagram genom @namnsdagsthrow