Nu har det gått en tid sedan förra inlägget och jag känner väl att det kanske inte är så kul att skriva ett inlägg om varenda vägg jag får för mig att måla. Speciellt inte då inte alla väggar är lika genomtänka som andra och i vissa fall blir man inte heller supernöjd med resultatet vilket drar ner motivationen till att skriva något om det. Oavsett hur jag väljer att göra så kommer alltid bilderna upp på de olika sociala medierna jag använder mig av.

Jaja.. nog tjötat. Den dagen jag vill dela med mig av idag är i alla fall ett väldigt spontant exempel på hur en prodd kan bli till emellan olika writers. Jag blev kontaktat av “Oboe” på Instagram där vi pratat tidigare om att vi ville måla ihop någon dag. Nu visa det sig även att “Uefa” som jag är gammal bekant med även vill måla så då slog vi ihop påsarna helt enkelt.
Vi bestämde tid och plats men valde denna gång att skippa något speciellt tema eller färgkombination då vissa hade klara planer vad de ville måla och andra var begränsade med färg.

Väl på plats vilket var Berjöfamet denna gång så hade “Uefa” redan satt igång och rolla och när sedan “Oboe” anlände så växte det fram en idé om att blanda rollerfärgen de haft med sig och skapa någon slags övergång från militärgrön till ljusgrå. Efter lite krångel med uppskissningarna och hur mycket plats som behövdes så kom vi ändå igång och lugnet infann sig. Det småtjötades och dracks kaffe med bullar som tydligen är ett vinnande koncept om man vill undvika polisen (bekräftat från “Uefa” och “Sace”)

Jag valde denna dag att göra en rätt glad målning tillskillnad då jag brukar föredra lite mörkare toner. Bubblorna i 3D:n är rakt av bajtat av “Hemsk” målning han gjorde på Spring Beast så all kredd till honom för den idén.
Stilmässigt kunde jag nog presterat ett par nivåer högre men med det korta varslet så är ja ändå nöjd med helheten.

Sammanfattningsvis var det en perfekt söndag med 2 riktigt härliga writers. Hoppas snart får göra om det!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *