För tredje året i rad så arrangerades ”graffveckan” vid bergsjöfamet där två fritidsledare höll ställningarna genom att fixa musik, grilla korv och gav intresserade möjligheten till att testa på att måla. Jag tog tillfället i akt och besökte tillställningen under sista dagen och måste säga att det var väldigt lyckat!


Väldigt mycket yngre förmågor dök upp och testade på att måla och man får erkänna att graffitins tillväxt ser ljus ut med vad man såg. Jag själv huserade mig framför DJ:n som körde på med trevligt blandning av hip hop musik.
Jag försökte mig återigen på någon slags wildstyle variant denna gång men tappade bort mig lite i tankarna kring färgvalet så målningen blev lite knepig med lite väl mycket mörka nyanser. Tanken var att jag skulle ha olika färger på linesen men kom på det försent tyvärr. Det får bli ett nytt försök i framtiden.


Annars en väldigt trevlig dag med gott väder och trevligt folk. Hoppas på mer såna här arrangemang i framtiden!

Cabelone

Cabel är en Göteborgsbaserad konstnär och artist med specialområde inom Graffiti och Muralmåleri.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *