Under vecka 29 mjukstartade jag semestern genom att jag och min partner åkte till Meeting of styles i Köpenhamn för att kika på vad den festivalen hade att erbjuda. Jag själv hade tidigare ansökt om att få vara med men tyvärr så blev det avslag då det är väldigt mycket duktiga artister som man konkurrerar med. Min vän “Appear” hade dock fått chansen så det var trevligt att ha lite bekanta ansikten när man väl kom dit.
Jag passade även på att delta i en diskussionspanel där det pratades om “placemaking” i urbana miljöer. Väldigt intressanta människor och historier från olika platser i världen om hur man kan använda olika slags ytor för att skapa attraktiva miljöer för människor.

Festivalen i sig var väldigt trevlig och såg ut att skötas väldigt professionellt av arrangörerna. På själva mingelområdet fanns det tillgång till att handla mat samtidigt som man kunde ta del av olika artister som sjöng osv. Under sista kvällen hade jag även turen att träffa på två gamla legender som ja i unga år suttit och fascinerats av, inga mindre än “Skize” och “Core” ifrån NSA crew. Att få sitta och tjöta över en öl med dessa artister satte pricken över i:et för mig på min helg i Köpenhamn.

Jag tänkte passat på att måla i Danmark när jag ändå var där och färg var medpackat men tyvärr hitta jag ingen bra lösning för att kunna stå och måla nånstans. Sista dagen så funderade jag på att måla utsidan på Christiania men då tyckte inte vädret att det vara en bra idé så får bli en annan gång istället. Men jag är nöjd över min helg på Meeting of styles och hoppas jag får chansen att delta nästa gång.
/cabelone

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *