Ännu en gång var det dags för ett nystartat företag att höra av sig för att sätta prägel på sin verksamhet. I detta fallet var det först och främst frågan om lite olika väggmotiv men under processen så nämndes det även att man sökte logotyp.

Jag erbjöd mig då att kika på lite alternativ och ta fram några koncept för att se vad som hade kunnat passa. Gladeligen tyckte kunden om mina förslag och vi valde att gå vidare och sätta ihop en grafisk profil för verksamheten.

Redstone Pinball är ett riktigt trevligt ställe där konceptet ligger främst vid att erbjuda en av Sveriges största spelhall för flipperspel. Där kan du som privat eller företag testa på en helkväll med tillhörande relaxavdelning. På vardagarna fungerar det även som café där det erbjuds både tilltugg och majornas bästa kaffe!

Cabelone

Cabel är en Göteborgsbaserad konstnär och artist med specialområde inom Graffiti och Muralmåleri.