Cabelone - Mural Graffiti Logo Digital Illustration

Mural för JMC Custom AB pt.2

Efter att ha hjälpt JMC Custom AB med sin logotyp så bar de sugna på att få en av deras större väggar i garaget målad. Vi bollade lite fram och tillbaka och kom fram till att man vill ha någonting stort och tydligt som kunderna kan se direkt när man kommer in.

Man vill även gärna få in lite av Göteborg och staden så det beslutades att göra en mural med Göteborgs stadssiluett med deras logotyp i mitten. Då några av de anställda är en lyckliga och stolta hundägare så valde vi även att ta med hundarna i siluetten som en kul sak i motivet.

Då hela väggen var gipsad så började jag med att grunda hela väggen med rollerfärg sedan lysa upp motivet i två delar med hjälp av projektor. Detta funkade bra då väggen var inomhus och sparade en del tid i processen.

Resultatet blev väldigt ”cleant” och fick i efterhand höra att många av deras kunder reagerar väldigt bra på väggen och tycker det är häftigt. Det lutar även åt att det kommer bli flera väggar att måla i framtiden!

Cabelone

Cabel är en Göteborgsbaserad konstnär och artist med specialområde inom Graffiti och Muralmåleri.