Cabelone - Redstone Pinball Mural Graffiti

Mural för Redstone Pinball pt.2

Då var det dags för att ta fram ett koncept på lite väggmålningar för Redstone Pinball. Första väggen bestod av en vägg och en dörr vid sidan av. Även en mindre väggdel av ett loft var inräknat för att knyta ihop alla motven. Konceptet på motiven hämtade vi från några utav de mest klassiska flipperspelen för de som är insatta i det. Framför allt så blev huvudmotivet från spelet: Attack From Mars.

Den andra väggen var belägen på andra sidan lokalen och skulle ha Star Wars tema. Ägaren hade två stora figurer från filmen och ville få in dem i lokalen på ett sätt som knöt samman med väggarna. Efter ha bollat lite ideér så beslutade vi att försöka kopierainteriören från Dödsstjärnan ifrån filmerna. Det innbar att jag fick göra stenciler av som jag sedan använde mig av för att återskapa väggpaneler.
Ett annorlunda och roligt sätt att göra motiv med som jag även tyckte blev väldigt bra.

Allt som allt var detta ett väldigt roligt uppdrag och hoppas på att återkomma i framtiden och måla fler motiv för ägaren. Rekomederar alla att besöka Redstone Pinball och skjuta lite kulor eller ta en kaffe!

Cabelone

Cabel är en Göteborgsbaserad konstnär och artist med specialområde inom Graffiti och Muralmåleri.