November lyckades bli den mest intensiva målarmånaden för mig på hela 2020 verkar det som. Det började med att Jag lyckades få en vägg att måla för trafikverket och västlänken vilket jag kommer posta om vid ett senare tillfälle då jag saknar bra bilder ifrån väggen. Men sedan under veckan jag gjorde västlänken-projektet så hörde en person av sig angående ett målarjobb i hans garage han håller på att omvandla till en ”mancave.”


Han önskade ett genomgående New York tema så vi bollade lite fram och tillbaka om idéer för att sedan sätta ihop ett typ av kollage av de saker han ville ha med i motivet. Hela väggen var ca 5 x 7 meter så det blev att bekanta sig med en skylift för att kunna nå upp och måla överallt och efter att man vande sig måste jag säga att det var väldigt bekvämt och en smart lösning.


Väggen var tänkt att ta ca 3 dagar och landande sedan på 4 dagar och hela processen i sig gick smärtfritt från början till slut. Det var riktigt kul att får göra det här typen av beställning och det passade mig väldigt bra med tanke på motiv och utförande. Jag blev väldigt nöjd med helheten och hoppas verkligen det blir mera projekt i denna stil i framtiden.

/Cabel

Cabelone

Cabel är en Göteborgsbaserad konstnär och artist med specialområde inom Graffiti och Muralmåleri.