Tavlor är något jag mestadels tycker om att göra. Dels för att kunderna oftast vet vad de vill ha men även för att man får blanda olika sätt för att få fram skissen och motivet.

Denna gång var det en kund som jag haft tidigare som önskade att få en tavla på hårdrocksbandet KISS. Önskemålet var även att bilden skulle vara från deras första photoshot session. Så efter att ha kollat upp lite bilder på detta så satte jag igång med arbetet.

Denna gång blev det att editera en relativt suddig bild i Photoshop för att sedan få upp den på duken. Som många gånger innan målades tavlan i akryl och jag blev väldigt nöjd med hur cleant resultatet blev.

Även kunden var supernöjd vilket alltid är roligt. Hoppas det kommer flera och liknande önskemål i framtiden som man kan ta sig an.

Cabelone

Cabel är en Göteborgsbaserad konstnär och artist med specialområde inom Graffiti och Muralmåleri.